Spelletjes doen in het Taalcafé

0

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Na twee succesvolle Taalcafés in 2015, gaat de Bibliotheek vanaf dit nieuwe jaar maandelijks een Taalcafé organiseren. In het Taalcafé staat gezelligheid voorop en kun je op een leuke manier je Nederlands verbeteren. Iedereen is welkom op deze middag, in het bijzonder mensen die Nederlands leren.

Doe mee en kom op donderdagmiddag 21 januari naar de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2). Je mag om 15:00 uur gewoon binnenlopen, maar het is natuurlijk fijn als je je aanmeldt. Dat kan bij de balie van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk of met een mail naar nl@bibliotheekzuidkennemerland.nl.

In het Taalcafé gaan we dit keer spelletjes doen, zoals Pictionary en kwartet. En spelletjes om nieuwe woorden te leren. We spelen in teams tegen elkaar en het beste team wint natuurlijk een prijs.

Info
Donderdag 21 januari van 15:00 tot 17:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 te Haarlem
De toegang is gratis

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)