Haarlems favoriete restaurants bezorgen op de bank

0

Na de start in Amsterdam verspreiden de bezorgers van Deliveroo zich verder over Nederland. De Londense delivery service, die in 2013 ontstaat uit een frustratie over bezorgd eten, zet ook in Haarlem de kwaliteit van zowel de gerechten als de bezorging centraal. Vanaf december bezorgen de favoriete restaurants van 023 in gemiddeld 32 minuten hun beste gerechten warm aan ieders keukentafel. Of op de bank, op kantoor of in de Hout natuurlijk.

Deliveroo. PR fotoNa een start in Amsterdam trekt Deliveroo verder door Nederland en komen de bezorgers naar de Grote Markt, de hofjes, en de smalle grachten van Haarlem. Deliveroo bezorgt Haarlems favoriete gerechten vanaf december direct aan de voordeur. Zo zijn onder andere verse pasta’s te bestellen bij Bonetti voor een bella notte, levert BOS een groen sapje vanaf de Kleine Houtstraat, bezorgt Jetties een cheesecake als dessert na een kruidige pompoensoep en brengt Café Colette vanuit de bistro aan de Oude Groenmarkt een gegrild piepkuiken voor kaarslichtdiners in eigen huis.

Deliver-who?
Als Deliveroo’s founder Will Shu vanuit NYC naar London emigreert, heeft hij een kleine culinaire schok te verwerken. Waar hij in The Big Apple ieder culinair hoogstandje tot aan zijn bureau kon laten afleveren, moet hij het aan de andere kant van de oceaan doen met de conventionele take-out. Het gemis van kwalitatieve delivery food én Shu’s passie voor goed eten worden Deliveroo, een service die de status quo voor delivery verandert.

Deliveroo zorgt dat ieders favoriete restaurants aan huis of kantoor bezorgen. Geen standaard fastfood, maar de favoriete gerechten van lokale restaurants worden thuis afgeleverd. Waar gevestigde bezorgsites enkel als overkoepelend platform de bestellingen aannemen en doorgeven, beheert en perfectioneert Deliveroo de complete bezorging. Met geavanceerde monitoring worden de orders vliegensvlug van restaurant naar klant gebracht om de beste kwaliteit te garanderen. Bestellingen worden online geplaatst en direct betaald op de website of in de Deliveroo-app. Het restaurant schakelt met een druk op de knop de dichtstbijzijnde bezorger in die de bestelling direct naar de plaats van bestemming brengt. Als een kangoeroe die haar kroost veilig in de buidel vervoert; ja, Deliveroo neemt goed eten heel serieus.

De delivery revolutie
Sinds het begin van 2015 zijn de dagelijkse bestellingen bij Deliveroo internationaal vertienvoudigd. De bezorgservice is actief in 50 steden in 12 landen met daaronder sinds kort ook metropolen buiten Europa zoals Dubai, Hong Kong, Singapore, Melbourne en Sydney. Nu de service in zowel Amsterdam als Haarlem is neergestreken, maakt Deliveroo ook in Nederland de start van een delivery revolutie.

- Advertentie -