Het nieuwe boek van Corine Pullen uit Haarlem is verschenen

Twintig Magische Dromen

0

Op vrijdag 15 januari is het nieuwe boek ‘Twintig Magische Dromen – Verhaaltjes voor het slapengaan’ van Corine Pullen verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In dit vrolijke boek komen kinderdromen uit. Het is een veelzijdige verhalenbundel met herkenbare situaties voor de doelgroep. De bijzondere personages, situaties en thema’s zijn fantasierijk beschreven. Alles is mogelijk. Voor kinderen lijkt het alsof ze de avonturen zelf beleven. Soms is er op een subtiele manier een leerzaam element in verwerkt, zoals doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

 

Over de auteur
Corine Pullen werd in 1955 in Amsterdam geboren. Sinds kort is zij woonachtig in Haarlem. Zij is ruim 24 jaar als management assistente werkzaam geweest bij een internationaal kantoor. Schrijven is één van haar hobby’s. In de afgelopen jaren zijn er diverse artikelen geplaatst in buurt- en weekbladen en kalenders. Twintig Magische Dromen is haar eerste boek dat zij met heel veel plezier heeft geschreven.

Boekgegevens
Titel: Twintig Magische Dromen – Verhaaltjes voor het slapengaan
Auteur: Corine Pullen
Verschijningsdatum: 15-01-2021
Aantal pagina’s: 110
ISBN: 9789464313086
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 17,99
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

 

- Advertentie -