Mooi initiatief: Handwerkwinkel Happy Crafts start met exclusieve Live Private Shopping

0

Het snuffelen en shoppen in een fysieke winkel moeten we na de strengere coronamaatregelen van afgelopen week helaas voorlopig missen, maar Happy Crafts komt met een creatieve oplossing.

Het is vanaf nu namelijk mogelijk om bij deze handwerkwinkel, gevestigd in de Schagchelstraat, een exclusief tijdslot te boeken voor een private live shopping moment met winkeleigenaresse Rachel. Zij neemt je via een live verbinding mee door de winkel en geeft je de mogelijkheid om verschillende materialen te bekijken en kleuren te combineren. Ook kun je uiteraard bij haar terecht voor advies en geeft ze op al je handwerkvragen antwoord. Uiteraard worden de spullen daarna keurig bij je thuisbezorgd door Rachel of via PostNL.

De dit jaar geopende onderneming wil met dit initiatief verbonden en in contact blijven met haar klanten, en te voldoen aan de vraag van de handwerkliefhebber om zijn of haar hobby voort te kunnen zetten in deze donkere dagen. Handwerken, zoals breien, haken en borduren is nu enorm populair!

Kijk op de website van Happy Crafts (www.happycrafts.nl) voor de beschikbare momenten, je kunt gelijk online reserveren! Of stuur een mailtje naar haarlem@happycrafts.nl. Ook zijn ze telefonisch gewoon bereikbaar: 023-5769248

 

- Advertentie -