Koorschool Haarlem stuurt muzikale kerstgroet aan Amerikaanse Veteranen

Koning Willem-Alexander en minister Ank Bijleveld-Schouten leveren persoonlijke bijdrage

0

Aanstaande zondag 20 december om 19.00 uur presenteren meer dan 90 zangers van het Haarlemse Kathedrale Koor van de Sint Bavo en twee blazers van het Fanfareregiment ‘Garde Grenadiers en Jagers’ een ‘Thank You Xmas Wish’ via het YouTube kanaal van de Koorschool Haarlem.

Met deze muzikale kerstgroet bedanken de Haarlemse Koorleden speciaal de veteranen van het Amerikaanse leger, de grootste militaire partner van Nederland, voor hun belangrijke rol in onze vrijheid 75 jaar geleden. Het 15 minuten durende ‘Thank You Xmas Wish’ is aanstaande zondag 20 december om 19.00 uur te volgen via youtu.be/RE3p-HGtDbI.

Alle veteranenorganisaties in Amerika krijgen deze digitale kerstgroet toegezonden. Naast de muzikale kerstgroet met kerstliederen zoals Silent Night en Carol of the bells hebben Koning Willem-Alexander en minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten speciaal voor deze gelegenheid in de film een persoonlijke boodschap opgesteld aan de veteranen.

- Advertentie -