Ze moest haar deuren sluiten, maar haar vensters blijven toegankelijk

0

Terwijl de horeca en cultuursector door de coronacrisis op dit moment zware klappen krijgen, levert het ook nieuwe samenwerkingen op. Paula Janssen moest de deuren van café De Hut sluiten, maar opende haar vensters voor de lokale kunstenares Christel Bouwmeester-Wassenaar. Tijdens de tweede lockdown exposeert Christel werken die ze speciaal maakte voor het boek ‘Kroon op je werk’.

Het boek ‘Kroon op je werk’ is een persoonlijk en blijvend aandenken voor iedereen die van baan wisselt of zijn baan verliest. Christel heeft bij de opdracht van The Queen’s Factor gekeken naar de bagage die je meeneemt naar een nieuwe werkomgeving of sociaal netwerk. Deze bagage heeft ze vertaald naar landschappen als fundamenten voor de vier pijlers van het leven: werk-financiën, familie-sociale contacten, gezondheid-conditie en bewustzijn-cultuur. Collega’s die het boek invullen geven met hun bijdrage een extra lading aan het landschap op de pagina. Christel: “Heel mooi hoe het geschrevene onderdeel wordt van de illustratie.

Vier kunstwerken zijn dag en nacht te bezoeken. De Hut is op aangekondigde dagen geopend voor afhaalmaaltijden. Kijk op de Facebook pagina voor de afhaaldagen en het actuele menu. Tijdens het afhalen kun je een vijfde kunstwerk, het boek en diverse ansichtkaarten van Christel’s werk bekijken.

Café De Hut, Jansweg 23, Haarlem

 

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

- Advertentie -