Lancering Monopoly™ Haarlem

0

Uitreiking eerste exemplaar aan Esther Brasser, directeur Haarlem Marketing

Haarlem, de stad van de Zijlweg, Houtstraat en Barteljorisstraat. Maar ook de stad waar de boekdrukkunst werd uitgevonden en Fokker met zijn eerste vliegtuig vloog. Met haar centrum uit de 17e eeuw, krijgt Haarlem vanaf half januari een eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly!

De bekende straten, pleinen en bedrijven worden verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar Haarlemse stijl.

Op donderdag 28 januari a.s. overhandigt Mr. Monopoly het eerste exemplaar aan Esther Brasser, directeur Haarlem Marketing. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan een lokaal goed doel.

De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd en zijn voor de consument verkrijgbaar via www.monopolyhaarlem.nl en bij een aantal lokale aanbieders.

Over Monopoly™ en Identity Games International
Monopoly bestaat 80 jaar in 2015. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel Monopoly. Elk jaar mogen wij een beperkt aantal speciale edities op de markt brengen. Dit doen we voor zowel steden als bedrijven.

In co-operation with Winning Moves. Licensed by Hasbro. 1935-2015 HASBRO. All rights reserved.