Twee aanhoudingen bij mogelijke drugsdeal

0

Op donderdagavond hield de politie in Haarlem twee mannen, een 35-jarige man uit Haarlem en een 47-jarige man uit Alkmaar, aan op verdenking van handel in harddrugs.

Omstreeks 21.00 uur zag de politie een man staan wachten op de Floris van Adrichemlaan. Van de man is bekend, dat hij in drugs handelt. Korte tijd later kwam er een tweede man aanlopen met wie de eerste een woning binnenging, mogelijk voor een drugstransactie.

Toen de beide mannen even later weer naar buiten kwamen, sprak de politie hen aan. De vermeende handelaar verzette zich direct. Tegen hem moest pepperspray worden ingezet om hem aan te kunnen houden. De tweede man probeerde drie bolletjes cocaïne, die hij bij zich had, weg te gooien. Vervolgens rende hij weg. Hij kon echter snel worden aangehouden.

De politie stelde een onderzoek in in de woning waar de verdachte binnen was gegaan. Hier werden plastic flessen aangetroffen met een onbekende stof. Het gaat hier mogelijk om harddrugs. Ook vond de politie bolletjes cocaïne.

De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De drugs zijn in beslag genomen.

- Advertentie -