Oegandees kinderkoor brengt Afrika tot leven in Haarlem

0

Het Watoto kinderkoor laat met de productie ‘Oh What Love’ het nieuwe Afrika zien. Op zondag 28 februari komen ze naar Haarlem. De muziek en beelden nemen je mee op een emotionele reis.

Stel je eens voor, een nieuw Afrika. Herboren, vernieuwd en opgebouwd. De nieuwe productie ‘Oh, What Love’, door het Watoto kinderkoor, laat ons de veerkracht van dit nieuwe Afrika zien.

Geweldige klanken en kleuren nemen je mee op een emotionele reis. Een weg van eenzaamheid naar vreugde. De kinderen zingen, dansen en delen hun verhaal.

Op zondag 28 februari om 19:00 uur zal het Watoto koor in de Koningkerk aan de Kloppersingel 57 een onvergetelijk optreden verzorgen. Het concert is gratis.

Alle kinderen in dit koor kennen verlies. Ze hebben één of beide ouders verloren. Ze zijn nu onderdeel van de Watoto familie. Ze wonen in één van onze drie dorpen, waar ze alles krijgen om gezond en normaal te kunnen op groeien. Denk aan voeding, onderwijs en medische hulp. Maar ook een (stief)moeder en broertjes en zusjes, een nieuwe familie. Dankzij stichting Watoto krijgen ze een nieuwe kans en kunnen ze hun land Oeganda weer opbouwen.

De koren van Watoto reizen al sinds 1994 als ambassadeurs van de miljoenen kinderen in Afrika die hoop nodig hebben. Dit is koor 76 en de voorgaande koren hebben over de hele wereld opgetreden. In scholen, kerken maar ook voor Koningin Elizabeth in Engeland, presidenten George Bush en Barack Obama. Ze zongen voor het parlement in Engeland, Schotland, Australië en Canada. Overal verwarmen ze de harten van het publiek.

Info
Zondag 28 februari, aanvang 19:00 uur
Koningkerk, Kloppersingel 57 Haarlem

- Advertentie -
Vorig artikelInzamelingsactie oude mobiele telefoons voor KWF
Volgend artikelOpen middag rond concerttour Zang en Vriendschap
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.