Haarlem gestegen naar vierde plaats Zoover top tien Beste stedentrips Nederland

0

Afgelopen woensdag is in Maastricht de uitslag van de Zoover top 10 bekend gemaakt. Haarlem neemt daarbij een goede vierde plaats in en is dus ten opzichte van de 7e plek in 2013 drie plaatsen gestegen.

Esther Brasser, directeur van Haarlem Marketing toont zich verheugd met dit feit en zegt
In het meerjarenplan 2015-2018 van Haarlem Marketing hebben we als ambitie om in 2018 in de Zoover top 5 te staan. Hoe fijn is om al dit jaar deze ambitie verzilverd te zien! Ook hechten wij veel waarde aan deze beoordeling, omdat het de beoordeling van onze gasten is.

Zoover top 10
De uitkomst van de Zoover top 10 is gebaseerd op beoordelingen van bezoekers aan de stad. Er is gekeken naar de algemene waardering, het uitgaansleven, de cultuur, de omgeving en de sfeer. Voor de berekening zijn ruim 250.000 consumentenbeoordelingen uit 2015 meegenomen. Haarlem scoort een gemiddelde van 8.52.

Zie ook: weblog.zoover.nl/nieuws/maastricht-beste-stad-stedentrip-nederland/.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)