Politie waarschuwt voor auto-inbraken

0

Op een parkeerplaats aan de Laan van Decima in Haarlem is afgelopen weken in ongeveer tien auto’s ingebroken.

De inbraken vinden op verschillende wijze plaats: het intikken van een ruitje of het openbreken van het slot. Ook zijn er enkele nummerplaten van auto’s verdwenen. Er worden navigatiesystemen en ”losse” goederen zoals tassen en zonnebrillen weggenomen.

De politie waarschuwt automobilisten om geen waardevolle goederen in de auto achter te laten. Mensen bij wie de auto is opengebroken maar die nog geen aangifte hebben gedaan worden gevraagd dit alsnog te doen.

Getuigen die de laatste weken verdachte personen of voertuigen op genoemde parkeerplaats hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.