Schade aan pand door scooterbrand

0

Op woensdagavond rond 23.30 uur is er schade ontstaan aan een pand op de W.F. Hermansstraat in Haarlem door een scooter die in brand stond.

De begane grond en de drie woonlagen erboven werden uit voorzorg ontruimd. De brandweer bluste de brand maar kon niet voorkomen dat er schade ontstond aan de gevel van het pand en de overkapping. Eén woning is door de brand onbewoonbaar.

Er zijn getuigen die een steekvlam zagen en vervolgens een donker gekleed iemand weg zouden hebben zien rennen die vervolgens op een rode Vespa scooter wegreed in de richting van Velserbroek. De politie vermoed daarom brandstichting.

Getuigen
Getuigen die mogelijk iets gezien hebben woensdagavond wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)