Lodewijk Asscher bezoekt Haarlem

0

Vice-premier en Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Lodewijk Asscher brengt zaterdagmiddag 5 november een bezoek aan Haarlem. Asscher is kandidaat-lijsttrekker van de PvdA en komt naar Haarlem voor een gesprek met PvdA-leden en andere belangstellenden.

Tijdens het gesprek wil Asscher vertellen over zijn dromen en idealen voor Nederland en luisteren naar de zorgen, vragen en ideeën van de Haarlemmers. Het gesprek wordt geleid door Ilco van der Linde.

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem en begint om 16.00 uur. De zaal is open vanaf 15.30 uur. Alle Haarlemmers zijn van harte welkom.

Lodewijk Asscher is na Diederik Samsom de tweede kandidaat-lijsttrekker die dit najaar Haarlem bezoekt. De leden van de PvdA bepalen wie de PvdA-lijsttrekker wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen. Tussen 24 november en 8 december brengen de leden hun stem uit. Mensen die in deze periode lid worden van de PvdA mogen meteen meestemmen over wie de lijsttrekker wordt. Op 9 december wordt bekend wie de beoogd-lijsttrekker is.