Piano, fluit en stilte bij Zang en Vriendschap

0

In de Musilenzio-serie in Gebouw Zang en Vriendschap in de Jansstraat spelen op zondagavond 11 december Arda Friederich en Marieke Vis. Zij brengen samen op deze zevende Musilenzio-avond werken voor piano en fluit van onder meer Fauré, Poulenc en Gluck.

Marieke Vis zal ook solo te horen zijn in een stuk voor fluit van Debussy. Arda speelt solo werken van de populaire Ludovico Einaudi (in Nederland ook bekend door de uitvoeringen van Lavinia Meijer op de harp). Arda brengt een Haarlems accent in dit concert met twee stukjes van Jan Willem Lagerwaard: ‘Haarlem in de vroege ochtend’en ‘De elfjes van Elswout’.

Tussen de verschillende werken door zijn er regelmatig stiltemomenten van enkele minuten. De muziekkeuze en de sfeer in de fijne zaal van Zang en Vriendschap nodigen uit voor een intensieve muziekbeleving en het genieten van de stilte.

Info
Zondag 11 december. Deze muzikaal-meditatieve avond duurt van 20.15 tot 21.30 uur.
Adres: Jansstraat 74 Haarlem.
De toegangsprijs bedraagt € 9.
Reserveren is aanbevolen via musilenzio@zangenvriendschap.nl. Meer info: Facebook: musilenziohaarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)