Groot kerstfeest in het Broederhuis

0

DOCK organiseert samen met Wijkraad Amsterdamse Buurt en velen vrijwilligers een kerstdiner op dinsdag 27 december. 90 Mensen komen genieten van een drie-gangen diner terwijl er muziek wordt gemaakt door ‘Madelief en de Stekelbaarsjes’ en vier zangeressen van ‘Koor Canto’. Ook wethouder Jur Botter schuift aan!

Twee weken nadat de datum bekend was, was het diner al uitverkocht! Er is dus duidelijk behoefte aan een gezellig samenkomen tijdens deze dagen.

Marion Foppen heeft zich vrijwillig ontfermt over de versiering. Het groen wordt gesponsord door bloemenzaak Tom en Ron en het tafellinnen wordt uitgeleend door Van Der Valk Haarlem. En niet vergeten, alle boodschappen! Deze worden geleverd door Jumbo en een bijdrage komt van Gemeente Haarlem en Pré Wonen, Elan Wonen en Ymere.

In de keuken staan drie vrijwillige koks en zelfs een buurvrouw van boven roert in haar keuken in de pannen. Zij worden ook dit jaar weer enorm gesteund door Verhuurbedrijf Hangjas, die van alle servies en bestek 90 stuks komt brengen. En het mooiste is dat dit niet hoeft worden afgewassen na afloop!

Aan elke tafel zitten 8 mensen en iedere tafel wordt op hun wenken bediend door een vrijwilliger uit de buurt. De band ‘Madelief en de Stekelbaarsjes’ en vier zangeressen van Koor Canto hebben kerstliederen ingestudeerd welke zij enthousiast ten gehore zullen brengen.

Een prachtig voorbeeld van actieve bewoners en bedrijven die zich graag inzetten om een heleboel mensen een mooie kerstavond te bezorgen. Zelfs wethouder Jur Botter schuift aan om de sfeer te proeven.

Info
Dinsdag 27 december, 17:30
Broederhuis, Nagtzaamstraat 67 Haarlem

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie