Gratis cursus ‘Leer werken met de digitale overheid’

0

Wordt Digisterker!

Bent u klaar voor de digitale overheid? Vanaf 2017 wordt steeds meer dienstverlening van de overheid digitaal aangeboden. Best lastig als u nog niet handig bent met internet of niet zo bekend bent met de overheidsdienstverlening. Doe daarom de gratis cursus ‘Leer werken met de digitale overheid’.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten die worden begeleid door gecertificeerde docenten. De lessen worden gegeven in kleine groepjes en aan het einde van de cursus ontvangt u een certificaat. U hoeft geen examen te doen. Vanaf januari starten de eerste cursussen in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Haarlem Noord, later gevolgd in onze andere vestigingen. Aanmelden voor de cursus kan aan de balie van de Bibliotheek of via de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Leer werken met de digitale overheid
In deze cursus leert u om zelfstandig gebruik te maken van de digitale overheid. Bijvoorbeeld de website raadplegen van de gemeente en het UWV, toeslagen aanvragen, DigiD aanmaken, etc. Voor deze cursus zijn de basisvaardigheden op een computer nodig. Bent u nog niet zo bekend met de computer en het internet? Dan kunt u eerst de gratis cursus Klik & Tik doen.

Meer weten? Kijk op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl of vraag ernaar bij de balie van de Bibliotheek.

  • Dinsdag 17, 31 januari, 7 en 14 februari | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
  • Donderdag 19 januari, 2,9 en 16 februari | 13:00 – 15:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 te Haarlem
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)