Wereld van Jansje winnaar fleurigste etalage voor Flowers in the City

Flowers in the City brengt Haarlem in bloemrijke en fleurige sferen

2

De Wereld van Jansje aan de Grote Houtstraat in Haarlem is de winnaar van Flowers in the City, een etalagewedstrijd als voorbereiding op het jaarlijkse Bloemencorso. De winkel heeft de fleurigste en meest bloemenrijke etalage.

Op donderdag 11 april ontving Linda Dijkslag van Jansje de speciale oorkonde uit handen van Jozua Jaring en een viergangen lunch bij sterrenrestaurant Ratatouille. Bij de prijsuitreiking waren ook juryleden Caroline Weill-Cupin (Hoofd VVV Haarlem) en Marina Raymaker (Kunst centrum Haarlem) aanwezig.

Veel winkeliers hebben aan de wedstrijd deelgenomen; de organisatie hoopt met de etalagewedstrijd, als voorbereiding op het jaarlijkse Bloemencorso, een trend te zetten voor de komende jaren.

Etalagewedstijd FLOWERS IN THE CITY
Aan winkeliers en ondernemers werd gevraagd hun etalages uiterlijk een week voor het Bloemencorso zo creatief mogelijk in te richten. Voor de etalagewedstrijd ‘Flowers in the City’ hebben zij hun etalage versierd met echte bloemen en andere decoratie als bloemenkunst, bloemenhaak- en breisels en bloemenhapjes en -drankjes.

Bloemencorso in Haarlem
Het Bloemencorso trekt in Haarlem gemiddeld zo’n 100.000 bezoekers per jaar. Op zaterdag 13 april komen de praalwagens vanuit de Bollenstreek Haarlem binnenrijden, een bijzonder evenement en kenmerkend voor de start van het voorjaar.

Meer informatie op www.visithaarlem.com.

2 REACTIES

Comments are closed.