Connexxion laat kinderen de hele Krokusvakantie reizen voor € 1,-

4

Vandaag, zaterdag 16 februari, start Connexxion met de Kids Vakantie Dagkaart actie. (Groot)ouders met (klein)kinderen kunnen met kinderen van 4 t/m 11 jaar een reis maken met de bus, waarbij de kinderen maar € 1,- betalen.

Het kaartje koop je bij de chauffeur. Daarmee kan de hele dag gereisd en overgestapt worden op alle Connexxion bussen in Amstelland-Meerlanden. Bewaar dit kaartje goed, want als je later in de vakantie de (klein)kinderen weer meeneemt, ruil je het kaartje in bij de chauffeur en krijg je een gratis dagkaartje uitgereikt. En dat kan alle dagen van de Krokusvakantie tot en met zondag 24 februari.

Deze actie is van toepassing op alle rood grijze R-net bussen, de Schipholbussen en de witte bussen van Connexxion. Voor de aankoop en het reizen met dit kaartje geeft Connexxion aan dat er altijd een volwassene bij moet zijn als begeleider. Dezelfde actie is ook in de Kerstvakantie gehouden en heeft veel gezinnen doen besluiten extra van de bus gebruik te maken. Alle informatie over deze actie is te vinden op www.connexxion.nl/vakantiekaartje.

Info

  • Maximaal 4 kinderen met Vakantie Kids Dagkaarten per volwassene.
  • Volwassenen zorgen zelf voor een geldig vervoerbewijs.
  • Deze actie is geldig op alle Connexxion bussen in Zaanstreek en Amstelland Meerlanden. Ook R-net en Schiphol-netwerkbussen. In Haarlem is de Kids Dagkaart ook geldig, maar het gratis omwisselen voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje kan alleen op de bussen van Amstelland Meerlanden (geldig op lijn 255, 300, 340, 346 en 356).
  • Het Vakantie Kids Dagkaartje is dagelijks bij de chauffeur in te wisselen voor een nieuw Vakantie Kids Dagkaartje.
  • Actie loopt van zaterdag 16 t/m zondag 24 februari 2019
  • Niet geldig op Nachtlijnen