Aftrap Bloemencorso met etalagewedstrijd in Haarlemse binnenstad

Flowers in the City resulteert in bloemrijke en fleurige etalages

0

Ter voorbereiding op het Bloemencorso vindt vanaf vandaag tot 13 april de etalagewedstrijd Flowers in the City plaats. De Haarlemse winkeliers is gevraagd om hun etalages zo fleurig mogelijk te versieren. De winnaar ontvangt een oorkonde uit handen van sterrenkok Jozua Jaring, en een gratis lunch bij zijn sterrestaurant Ratatouille.

Bloemencorso in Haarlem
Het Bloemencorso trekt in Haarlem gemiddeld zo’n 100.000 bezoekers per jaar. Op zaterdag 13 april komen de praalwagens vanuit de Bollenstreek Haarlem binnenrijden, een bijzonder evenement en kenmerkend voor de start van het voorjaar. Dit jaar wordt grote drukte verwacht; Haarlemse ondernemers zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Tal van Haarlemse winkeliers versieren hun etalage.

Etalagewedstijd FLOWERS IN THE CITY
Aan winkeliers en ondernemers werd gevraagd hun etalages uiterlijk een week voor het Bloemencorso zo creatief mogelijk in te richten. Voor de etalagewedstrijd ‘Flowers in the City’ hebben zij hun etalage versierd met echte bloemen en andere decoratie als bloemenkunst, bloemenhaak- en breisels en bloemenhapjes en -drankjes.

Prijsuitreiking door Jozua Haring van Ratatouille
De winnaar van de etalagewedstrijd ontvangt een oorkonde en een lunch van Haarlems sterrestaurant Ratatouille. Op donderdag 11 april om 10.00 uur wordt de prijs uitgereikt door de jury, bestaande uit Jozua Haring, eigenaar van Ratatouille, Caroline Weill-Cupin, Hoofd VVV Haarlem en Marina Raymaker, Kunst centrum Haarlem.

Meer informatie op www.visithaarlem.com.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)