Eerste namen tweede editie PolderGoud Festival bekend

“Breder en Groter. Rock met een randje Hip Hop”

0

Mozes and the Firstborn, GUYY en Tony Clifton zijn de eerste namen van de tweede editie van PolderGoud Festival! PolderGoud Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september, wederom aan de voet van de iconische KPN-toren in de Haarlemse Waarderpolder. In de loop naar het festival zal de organisatie meer artiesten en randprogrammering bekendmaken.

Line-up breder en groter
PolderGoud Festival maakt deze maand de eerste namen bekend. De muziekstijl van PolderGoud Festival is dansbaar, toegankelijk en licht alternatief. Verwacht een energieke mix van Rock ’n Roll, Indie, Pop, Alternative Dance en Hip Hop. De organisatie beoogt wederom een diverse line-up, die ondanks de verschillen als een eenheid voelt. Er is dit jaar gekozen om naast Rock ook Hip Hop te programmeren op het festival. “Je moet het niet zien als individuele artiesten die komen optreden, maar als een eenheid die de gehele dag doorloopt. Wij weten zeker dat het geheel mensen meeneemt in de PolderGoud-vibe.” – Daan Baars.

In de loop naar het festival zal de organisatie meer namen bekendmaken. Voor nu zijn de rock-georiënteerde namen van Mozes and the Firstborn en de Haarlemse bands GUYY en Tony Clifton bekend. De line-up van PolderGoud Festival is dit jaar breder en groter en er zullen meer bands optreden. Hiervoor heeft de organisatie onder andere de samenwerking opgezocht met het Haarlemse label Geertruida.

PolderGoud Festival 2019
PolderGoud Festival 2019 vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september en sluit met een knaller de zomer van 2019 af! Het festival voorziet naast de muziek in verschillende activiteiten die de creativiteit van de bezoekers doet prikkelen. Graffiti-workshops, een skateramp, straattheater en andere elementen zorgen voor een interactieve festivalbelevenis. Een uniek kenmerk van het festival is de samenwerkingen met verschillende Haarlemse partijen. Zo wordt met de Uiltje Craft Beer Company, speciaal voor het festival, ‘PolderGoud Pilsener’ gebrouwen en werkt 20Tree (bouwers van o.a. Woodstock Bloemendaal en het decor van festivals als Solar en Wildeburg) aan de aankleding. De organisatie van het festival streeft hierbij naar een zo duurzaam en circulair mogelijk karakter. PolderGoud Festival is voor iedereen vanaf 16 jaar en vindt plaats in de industriële setting van de Waarderpolder.

Kaarten en meer informatie via www.poldergoudfestival.nl of
facebook.com/poldergoudfestival.