Ode aan de film: Filmschuur presenteert de tweede Filmschuur Filmquiz

0

Op zondagmiddag 22 januari om 14:30 uur wordt in de Filmschuur de Tweede Filmschuur Filmquiz gehouden. Een ode aan de film aan de hand van spannende vragenrondes. Hoe heet die ene acteur ook alweer? Welke films maakte die regisseur al eerder en welke titel had die ene klassieker nou ook al weer? Meedoen is minstens zo leuk als winnen.

Test je kennis en geniet van dit filmische spektakel. Om iedereen met plezier mee te kunnen laten doen, is het quizniveau laagdrempelig gehouden. Ook de prijs is laagdrempelig: deelname aan de tweede editie van de Filmschuur Filmquiz kost slechts €7,50 per deelnemer. Een team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 4 bezoekers.

Het streven van de organisatie is om iedereen zo lang mogelijk in de race te houden om pas tijdens de laatste ronden de finalisten te bepalen. Op 20 maart 2016 vond de succesvolle eerste editie van de Filmschuur Filmquiz plaats. Deze werd toen gewonnen door het team Peter and the Venkmen.

Info
Kaarten voor de quiz zijn verkrijgbaar op www.filmschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Filmschuur, Lange Begijnestraat 9 in Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)