Gratis workshop in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Solliciteren kun je leren!

Hoe zorg je ervoor dat jouw brief en cv opvallen en hoe maak je duidelijk dat jij de geschikte kandidaat bent? Toch is solliciteren te leren!

Het vinden van een nieuwe baan is een uitdaging. Zeker in een tijd waarin de werkeloosheid hoog is en solliciteren via de digitale snelweg gaat. Solliciteren is niet gemakkelijk. Hoeveel brieven en cv’s zijn al in de prullenbak beland? Hoe vaak heb je al anderen om hulp gevraagd? Toch is solliciteren te leren!

De gratis workshop ‘Solliciteren kun je leren’ vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten, op donderdag 19 en 26 januari, beide dagen van 13:00 – 16:00 uur. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. De Bibliotheek organiseert deze middag in samenwerking met Pasmatch.

Info
Donderdag 19 en 26 januari | 13:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.