Boksworkshops op het Arthur van Schendelplantsoen

0

Op het Arthur van Schendelplantsoen is altijd wat te beleven. Zo ook weer op de volgende drie woensdagen: 13, 20 en 27 januari. Op die dagen organiseert SportSupport een super toffe boksworkshop.

De lessen worden gegeven door Jeffrey van Delf, een echte bokser. Hij kan iedereen een goede hoek of een uppercut aanleren. Materiaal is aanwezig en er wordt gezorgd voor een veilige omgeving waarin iedereen mee kan doen. Jongens en meiden zijn welkom in Speeltuin Delftwijk op bovengenoemde dagen van 15:15 – 16:15 uur. Uiteraard wordt deze activiteit georganiseerd volgens de geldende RIVM-maatregelen. Ouders mogen hun kinderen alleen afzetten en ophalen.

Op dit mooie pleintje, midden in Delftwijk, worden regelmatig gratis toffe activiteiten voor kinderen georganiseerd. Iedere woensdag, van 15:15 – 16:15, is een buurtsportcoach van SportSupport aanwezig om er samen met de kinderen een sportieve middag van te maken. Vorig jaar is er onder andere een graffiti workshop en freerunclinic georganiseerd.

 

- Advertentie -
Vorig artikelAlgeheel vuurwerkverbod leidt tot halvering aantal opnames in brandwondencentra
Volgend artikelUSG People biedt GGD hulp aan met coördineren vaccinatieprogramma
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.