Open dag techniek Amsterdam

0

Goflex Young Professionals B.V. organiseert donderdag 16 februari 2017 van 18.00 tot 21.00 uur een open avond. Deze open avond wordt georganiseerd voor havo en vmbo scholieren die dit schooljaar gaan kiezen voor een technische vervolgopleiding.

In het Vakwijs Trainingscentrum op de Basisweg 50a in Amsterdam kunnen bezoekers diverse disciplines van de techniek bekijken en beleven. Goflex-coaches geven voorlichting over studiekeuze en carrièremogelijkheden. Ook lopen er leerlingen rond die graag vertellen over hun opgedane ervaring en opleiding.

Bezoekers kunnen al hun vragen over de mogelijkheden van leren en werken in de techniek bij ze kwijt. Op die manier krijgen scholieren de kans om te zien wat ze te wachten staat als ze kiezen voor een leerbaan in de techniek. Als ze nog niet zeker zijn van hun studiekeuze, kunnen ze die naar aanleiding van deze dag maken. Is iemand juist heel zeker van zijn zaak, kan er natuurlijk ook direct geïnformeerd worden naar een BBL-leerwerkplek of de Goflex Plus© opleiding elektro- of installatietechniek.

De volgende vakrichtingen komen aan bod:

  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek
  • Maintenance
  • Procestechniek
  • Metaaltechniek
  • Werktuigbouw

Aanmelden voor donderdag 16 februari 2017 is niet nodig. Je kunt gewoon langskomen!
Voor meer informatie: www.goflex.nl.

- Advertentie -