Kids Adventure Week in Zandvoort

0

Kom buitenspelen tijdens de Kids Adventure Week!

Deze voorjaarsvakantie hoef je je geen seconde te vervelen. Kom naar Zandvoort aan Zee om te karten op de boulevard, street art te maken met een graffiti artist of te leren fotograferen als een pro.

Van 18 tot en met 25 februari is het in Zandvoort weer Kids Adventure Week: een week vol stoere, avontuurlijke en creatieve activiteiten speciaal voor kinderen. Of je nu uit de buurt of uit de grote stad komt, hier is alle ruimte om je uit te leven! Van het strand tot in het dorp: Zandvoort wordt op allerlei manieren één grote speeltuin.

De Kids Adventure Week wordt voor het zesde jaar op rij georganiseerd. Met spannende outdooractiviteiten, creatieve workshops en sportieve uitdagingen krijgt buitenspelen een nieuwe betekenis. Strand, natuur en samen spelen zijn belangrijke thema’s die overal terugkomen.

Hoogtepunten zijn een kartbaan op de boulevard, workshops 3D en 2D street art onder leiding van Street Art Museum Amsterdam, zelf schommels bouwen op het strand, een workshop buitenfotografie door fotomuseum FOAM met een expositie in het Zandvoorts Museum en de Kindercourant vol met het laatste Kids Adventure Week-nieuws geschreven door kinderen.

De hele week is de Kinderburgemeester de belangrijkste man of vrouw van het dorp. Hij of zij heeft een ere-functie tijdens de Kids Adventure Week en krijgt de ambtsketen van de ‘echte’ burgemeester overhandigd. Gedurende de week mag de Kinderburgemeester aan meerdere officiële gebeurtenissen meedoen zoals het openen van het Heldenplein met brandweer, politie en reddingsbrigade.

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen en te beleven is tijdens de Kids Adventure Week? Kijk dan snel op www.kidsadventureweek.nl en geef je op voor de activiteiten.