Open Avond op 13 februari bij Inholland Haarlem

0

Op woensdag 13 februari organiseert Hogeschool Inholland Haarlem een Open Avond van 17.00 tot 20.00 uur voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Studenten en docenten van alle opleidingen staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Studiekeuzeadviseurs begeleiden in het testcentrum een competentiespel en geven een advies over de richting of opleiding die het beste past. Iedereen die na de zomer met een hbo-opleiding wil starten, kan zich tot 1 mei 2019 aanmelden.

Ruim 75% van de eerstejaarsstudenten van Inholland Haarlem gaf aan dat de Open Avond een belangrijke bron was bij de oriëntatie op een hbo-studie om meer informatie te krijgen over de opleiding van hun keuze. Door presentaties en/of colleges te volgen, de opleidingenmarkt te bezoeken en faciliteiten als het Skillslab, de studio’s, de sporthal en praktijkruimtes te bekijken. En door in gesprek te gaan met studenten. Zij vertellen hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren en wat de opleiding precies inhoudt.

Opleidingen bij Inholland Haarlem
Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 13 februari kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Creative Business, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica en/of Information Technology. Creative Business is een nieuwe opleiding, die is voortgekomen uit de opleidingen Media & Entertainment Management en International Music Management. Inholland Haarlem biedt ook een Engelstalige variant aan: Creative Business (EN).

Proefstuderen
Om een dag als student bij Inholland Haarlem te beleven, bieden de opleidingen een proefstudeerdag of een meeloopdag aan. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Avond mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal. Nog twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort zeker tot de mogelijkheden.

Voorlichting ouders
Ouders kunnen tijdens de Open Avond deelnemen aan een informatiesessie over studeren in het hoger onderwijs. Ook de rol van ouders in het studiekeuzeproces komt hierbij aan bod.

Aanmelden voor de Open Avond op 13 februari kan via: www.inholland.nl/openavond.