Nieuwe cultuurbrochure Lokaal Podium Haarlem

0

Een handig overzicht met voorstellingen van Haarlemse theatermakers, cabaretiers en dansgroepen in het nieuwe theaterseizoen 2017-2018. Lokaal Podium Haarlem is vanaf 9 september overal in de stad te verkrijgen. De folder laat zien wat er op cultureel gebied door lokale podiumkunstenaars gemaakt wordt.

Haarlem heeft een groot aantal theatergroepen, dansgezelschappen, cabaretiers, stand-up-comedians en andere podiumkunstenaars. De producties van veel van deze worden in Lokaal Podium Haarlem in een overzichtelijke jaarkalender weergegeven. Naast aankondigingen van toneelgroepen als Thalia, Perspektief, De Kast, Genesius en Eglentier, staan ook de producties van Haarlemse cabaretières Mylou Frencken en Pieter Tiddens vermeld. Ook een aantal dansgroepen als Danshuis Haarlem en de Haarlemse Balletschool, De Wereld Kindertheater zijn in de folder terug te vinden. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven in het komende theaterseizoen. Theater Elswout en poppentheater Kizzebis promoten zichzelf in Lokaal Podium Haarlem.

Bundeling Haarlemse podiumkunstenaars
Samen zijn we sterker, is het credo van de uitgever van Lokaal Podium Haarlem. Elk Haarlems gezelschap moet hard werken aan de eigen publiciteit rondom hun producties en trekt regelmatig de eigen publiek. Om dat publiek nu ook kenbaar te maken dat er nog meer speelt in Haarlem, is deze folder een eerste bundeling van krachten van de Haarlemse theater- en dansscene.

Vanaf nu dus gebundeld in de folder Lokaal Podium Haarlem met contactinformatie, adressen van locaties en een jaaroverzicht wat er per maand in het nieuwe seizoen te gebeuren is. De gratis folder komt 1 keer per jaar uit in een oplage van 20.000 exemplaren en wordt verspreid bij culturele instellingen, VVV-kantoor en horecagelegenheden. Voor meer informatie ga naar de Facebook-pagina Lokaal Podium Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)