Opening expositie ‘Zo ben ik getrouwd’

0

In de Bibliotheek Haarlem Centrum

Ben je ook zo benieuwd hoe je ingestuurde trouwfoto’s eruitzien op het grote scherm? Kom op dinsdag 14 februari om 16:00 uur naar de feestelijke opening van de expositie ‘Zo ben ik getrouwd’ in de Bibliotheek Haarlem Centrum. De opening wordt verricht door Frank Zwart (trouwambtenaar). Het geheel wordt muzikaal begeleid door het trio Bijlsma2Hooglugt. Hierna is er natuurlijk een drankje met een Valentijns lekkernij.

De expositie is tijdens openingstijden ook te zien op de multitouch-schermen in de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9), de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1), de Bibliotheek Hillegom (Sportlaan 1) en de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1).

Heb je geen trouwfoto’s ingeleverd dan ben je natuurlijk ook hartelijk welkom om een kijkje te nemen. De app op het multitouch-scherm geeft een prachtig beeld van huwelijken door de jaren heen in met name Haarlem en omstreken maar ook landelijk, met haar verschillende gebruiken. Een multitouch-scherm is een grote tablet met daarop verschillende programma’s (apps) waar je zelf doorheen kunt bladeren (swipen).

Info
Dinsdag 14 februari | Opening: 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)