ML Theaterproducties breng de klucht Een kus van een Rus

0

Een klassieker onder de kluchten en vol met chaos

Een kus van een Rus! is een vertaling van de Engelse klucht Chase me comrade! geschreven door Ray Cooney. Het is een klassieker onder de kluchten met uitdagende thema’s als dans, hoge ambtenaren, Rusland en marine geheimen . “Een kus van een Rus!” heeft alle facetten van wat een klucht nodig heeft: Persoonsverwisselingen, een hoop verwarringen en natuurlijk een moordend tempo vol chaos.

De Russische danser Yoeri Petrovyan van het Bolshoi ballet wil het strenge regime van Rusland ontvluchten en asiel aanvragen in Nederland. Via een bevriende ballerina komt hij terecht in het huis van een vriendin van de ballerina. De vader van deze vriendin is een hoge commandant bij het ministerie van Defensie en mag onder geen beding weten wat er precies aan de hand is. Onbedoeld worden ook de andere personages, woonachtig in en om het huis bij de plannen van het dansende duo betrokken. Dit is het begin van vele moeilijkheden en persoonsverwisselingen. Boebi Bus probeert met behulp van zijn vriendin, de dochter van de commandant, die moeilijkheden het hoofd te bieden.

Met “Een kus van een Rus!” streeft ML Theaterproducties haar doel na om de klucht meer bekendheid te geven en naar een hoger niveau te tillen in Haarlem en omgeving. ML Theaterproducties bestaat dit jaar 5 jaar en heeft eerder kluchten gespeeld als “Tel uit je winst”, “Dubbel op”, “Een rits te ver!” en “Ren voor je vrouw!”.

Spel: Herbert Beltman, Joël Wijnhoff, Marco Koot, Ilona Brugman, Daphne Mul, Tiamo Essenberg, Mariëlle Nievaart, Gideon van der Veer, Patricia van den Oever en Richard Okkerse
Regie: Martijn Lether
Backstage: Richard Okkerse en Sjoerd Lether

Info

  • Donderdag 20 april 2016 om 20.15 uur – Een kus van een Rus! – Haarlemmerhout Theater in Haarlem
  • Vrijdag 21 april 2016 om 20.15 uur – Een kus van een Rus! – Haarlemmerhout Theater in Haarlem
  • Zaterdag 22 april 2016 om 20.15 uur – Een kus van een Rus! – Haarlemmerhout Theater in Haarlem
  • Zondag 23 april 2016 om 14.30 uur – Een kus van een Rus! – Haarlemmerhout Theater in Haarlem (matinee)

Meer informatie en het reserveren van kaarten via www.mltheaterproducties.nl.

> Schaap Tools & Parts: De elektrisch gereedschap speciaalzaak van Haarlem

Al ruim 20 jaar is Schaap Tools & Parts aan de Reitzstraat in Haarlem de elektrisch gereedschap speciaalzaak voor verkoop, reparatie, NEN3140 keuringen en serviceadres voor bekende A-merken.
Delen
Vorig artikelGert de Graaff in de Filmschuur over nepnieuws en manipulatie met beeld
Volgend artikelWorkshop Theaterschrijven
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.