Automobilist valt in slaap door alcoholgebruik

1

Op dinsdagmorgen heeft de politie in Haarlem een 54-jarige man uit Zwanenburg aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol.

Omstreeks 04.45 uur kreeg de politie melding dat er een auto stond op de Linnaeuslaan in Haarlem die erg veel toeren maakte. Ter plaatse bleek er vol gas gegeven te worden waarbij er al rook onder de motorkap vandaan kwam. Achter het stuur van de auto zat de verdachte. Zijn hoofd hing omlaag en de man bleek in slaap gevallen te zijn. Naast hem, in de bekerhouder van de auto, stond een glas met vermoedelijk alcoholische drank.

Bij een ademanalyse blies hij 475 ug/l. Dat is ruim twee maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. De man kreeg een proces-verbaal.

> Volgt u Haarlem updates al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelTexel Big Day: doe mee aan vogelrace voor het goede doel
Volgend artikelMooie uitdaging voor mensen met diabetes
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

1 reactie

Comments are closed.