Handel in harddrugs

0

Op dinsdagmiddag heeft de politie een 20-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

Omstreeks 16.40 uur zag de politie een personenauto rijden op de Lange Herenstraat. De auto viel op omdat de bestuurder wel zeer ruim op straat parkeerde. De bestuurder liep een winkel in. Even later zagen zij de man weer lopen op de Kenaustraat. Toen de man de politie in de gaten kreeg, ging hij er rennend vandoor. Op zijn vlucht gooide hij een tasje weg. Bij controle bleek dat hier harddrugs in zaten. De man kon even verderop aan worden gehouden.

De politie nam de drugs (vier wikkels met vermoedelijk cocaïne) en de personenauto van de verdachte in beslag.

> Schaap Tools & Parts: De elektrisch gereedschap speciaalzaak van Haarlem

Al ruim 20 jaar is Schaap Tools & Parts aan de Reitzstraat in Haarlem de elektrisch gereedschap speciaalzaak voor verkoop, reparatie, NEN3140 keuringen en serviceadres voor bekende A-merken.
Delen
Vorig artikelOptimaal presteren tijdens eindexamens
Volgend artikelweersverwachting voor 11 en 12 mei 2017
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.