Waarnemingen door het bekende medium Loes van Loon

0

Op maandagavond 15 mei a.s. bij EPC Kennemerland een paranormale avond met het bekende medium Loes van Loon, Loes gaat waarnemingen doen a.d.h.v. foto’s van overledenen.

Deze avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en vindt plaats in ons verenigingsgebouw Speeltuin de Papegaai, Oost, Jac. V Looystraat 29 te Haarlem. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, einde ± 22.10 uur.

Info
www.epckennemerland.nl

Het Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland te Haarlem stelt zich ten doel om belangstellenden op een ethisch verantwoorde wijze, in contact te brengen met de vele facetten van het paranormale. Onze vereniging houdt zich o.a. bezig met het verzorgen van paranormale avonden, waarop paragnosten, mediums en/of sprekers worden uitgenodigd voor het geven van readings en/of lezingen.