IKEA Haarlem ondersteunt nieuwe Vrouw Kind Centrum van het Spaarne Gasthuis

0

Op woensdag 10 mei hebben IKEA Haarlem en de Vrienden Spaarne Gasthuis een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. IKEA gaat het nieuwe Vrouw Kind Centrum van het Spaarne Gasthuis helpen met ontwerpadvies, de inrichting van ruimtes en sponsoring van meubels en ander materiaal.

Als alles volgens plan verloopt opent het Vrouw Kind Centrum in 2018 zijn deuren. De komende maanden wordt in het Spaarne Gasthuis in Haarlem Zuid daarom grondig verbouwd. In april startte de verbouwing van de kinderafdeling. In oktober volgt de verbouwing voor een nieuw geboortecentrum. Dit wordt straks hét geboortecentrum voor de hele regio. Hier komen bevalsuites, kraam-neosuites en neosuites.

IKEA Haarlem kiest in het kader van hun People & Planet Positive strategie voor steun aan een lokaal aansprekend doel waarbij het menselijke aspect uit dit concept een mooie invulling krijgt. Het nieuwe Vrouw Kind Centrum past hier uitstekend bij. IKEA vindt het welzijn van kinderen zeer belangrijk: de meest belangrijke mensen ter wereld.

Met de ondertekening van de intentieverklaring door Carl Petersson, storemanager IKEA Haarlem, en Linda de Groot, voorzitter Vrienden Spaarne Gasthuis, werd de samenwerking tussen IKEA Haarlem en de Vrienden Spaarne Gasthuis bekrachtigd.

Delen
Vorig artikelWaarnemingen door het bekende medium Loes van Loon
Volgend artikelExpositie “Koffie?” in Fotogalerie De Gang
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.