Expositie “Koffie?” in Fotogalerie De Gang

0

In Fotogalerie De Gang is vanaf 15 mei de expositie ‘Koffie?’ te zien. Wanneer portretfotograaf Ivo van der Bent zijn model ontmoet, wordt hem dikwijls eerst een kop koffie aangeboden. Tijdens dit informele moment maakt Van der Bent zijn eerste foto’s, waarna de echte fotoshoot start.

Voor het boek ‘Koffie?’ verzamelde de fotograaf de ‘vooraf-momenten’ met bekende en soms minder bekende Nederlanders. Een selectie van die foto’s is te zien in deze tentoonstelling.

De opening zal plaatsvinden op zondag 14 mei om 10.30 uur in de kerkzaal van de Doopsgezinde kerk, ingang Frankestraat 24, tijdens een zogenaamde themadienst waarbij fotograaf Ivo van der Bent aanwezig is. Aansluitend kunt u – onder het genot van een kopje koffie – de foto’s bekijken.

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van de Doopsgezinde Gemeente.

Info
Deze expositie is geopend t/m 29 juli 2017. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem. Openingstijden: Maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur.
De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

Voor meer informatie over de fotograaf zie: http://ivovanderbent.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)