Drankrijder is rijbewijs kwijt

0

Op donderdagavond moest een 29-jarige Haarlemmer zijn rijbewijs inleveren nadat hij onder invloed in een auto had gereden.

Rond 23.15 uur kreeg de politie melding van een ruzie op de Bakkerstraat in Haarlem. Ter plaatse bleek de verdachte zich in een auto verkeersgevaarlijk te hebben gedragen en daarbij woorden te hebben gehad met enkele buurtbewoners.

Toen de politie de man aantrof, reed hij steeds voor- en achteruit in zijn auto. Hij bleek alcohol te hebben gebruikt. Toen hij mee moest naar het politiebureau voor een ademanalyse, probeerde de man er aanvankelijk vandoor te gaan. Hij kon echter worden gepakt.

Uit de ademanalyse bleek dat hij 680 ug/l alcohol in zijn adem had. Dat is drie maal het toegestane maximum van 220 uh/l. (1,5%o). Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij moest bovendien zijn rijbewijs inleveren.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie