Twee aanhoudingen na autokraak

0

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie twee personen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijfsauto op de Schneevoogtstraat in Haarlem. De inbrekers waren een Haarlemse man van 43 jaar oud en een 33-jarige Haarlemse vrouw.

Omstreeks 04:00 uur zag een getuige dat een man en een vrouw zich verdacht bij een bedrijfsbus ophielden. Toen hij ging kijken zag hij gereedschap op de grond liggen. Omdat hij een inbraak in de bus veronderstelde greep hij de mannelijke verdachte beet. Deze wist zich los te werken waarna beide verdachten er vandoor gingen. Wel bleef een scooter bij de plaats van de inbraak achter. Onder de buddyseat bleek ook gereedschap te liggen.

De gewaarschuwde politie was binnen enkele minuten ter plaatse en kon op basis van het opgegeven signalement de verdachten in de directe omgeving aanhouden.

De bedrijfsbus bleek opengebroken te zijn. De bromscooter is in beslag genomen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelPolitie haalt dieren weg bij eigenaar
Volgend artikelWoningoverval
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.