Mediaspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Gratis uitleg rondom nieuwe media, social media en internet

Altijd al willen weten hoe een iPad, smartphone of e-reader werkt? Vanaf dinsdag 8 augustus kun je hiervoor terecht bij het gratis mediaspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2).

Elke dinsdag van 13:00 – 15:00 uur kun je uitleg krijgen over nieuwe media, maar ook over wat Twitter, een weblog of Facebook nu is. Of hoe je zoekt op het internet en weet dat de informatie die je gevonden hebt betrouwbaar is. Hoe je zoekt in de catalogus van de Bibliotheek en je je boeken verlengt. Hoe je een e-book leent. Een afspraak maken is niet nodig. Ook buiten de reguliere spreekuren kun je met je korte vragen bij de mediacoaches terecht. Met vragen over niet goed werkende hard- of software kun je terecht bij je leverancier.

Info
Elke dinsdag | 13:00 – 15:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem

Op andere vestigingen worden ook mediaspreekuren gehouden. Bekijk de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl voor locaties en tijden.

- Advertentie -
Vorig artikelKopstoot
Volgend artikelFietser en voetganger in de knel in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.