Mediaspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Gratis uitleg rondom nieuwe media, social media en internet

Altijd al willen weten hoe een iPad, smartphone of e-reader werkt? Vanaf dinsdag 8 augustus kun je hiervoor terecht bij het gratis mediaspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2).

Elke dinsdag van 13:00 – 15:00 uur kun je uitleg krijgen over nieuwe media, maar ook over wat Twitter, een weblog of Facebook nu is. Of hoe je zoekt op het internet en weet dat de informatie die je gevonden hebt betrouwbaar is. Hoe je zoekt in de catalogus van de Bibliotheek en je je boeken verlengt. Hoe je een e-book leent. Een afspraak maken is niet nodig. Ook buiten de reguliere spreekuren kun je met je korte vragen bij de mediacoaches terecht. Met vragen over niet goed werkende hard- of software kun je terecht bij je leverancier.

Info
Elke dinsdag | 13:00 – 15:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem

Op andere vestigingen worden ook mediaspreekuren gehouden. Bekijk de website www.bibliotheekzuidkennemerland.nl voor locaties en tijden.