Informatiepunt Echtscheiding binnenkort ook in Zandvoort

0

Het Informatiepunt Echtscheiding is voor mensen die relatieproblemen hebben of overwegen om uit elkaar te gaan. Vanaf donderdag 7 september biedt DOCK Haarlem iedere eerste donderdag van de maand een echtscheidingsspreekuur aan, in het Pluspunt, in de Flemingstraat 55 in Zandvoort. De overige donderdagen van de maand zijn er al echtsscheidingsspreekuren in Haarlem.

Even weg van de dagelijkse beslommeringen zoals werk, huishouden en andere verplichtingen. Bij vakantie denk je niet meteen aan het verbreken van de relatie. Waarom zou je een einde maken aan je relatie, juist nu de tijd om te ontspannen en te genieten aanbreekt? Toch komt het regelmatig voor dat ergernissen en irritaties juist in deze periode naar boven komen. Al die ruzies die niet zijn uitgepraat, het niet goed naar elkaar kunnen luisteren of de ergernissen over het gedrag van de ander. De zogenoemde ‘bom’ barst, terwijl de kinderen lekker bij het zwembad spelen.

Twijfels over de relatie
Hoe ga ik om met deze relatietwijfels? Wat kunnen we doen om de relatie te redden? Is uit elkaar gaan wel ‘de oplossing’? En wat betekent dit voor de kinderen? Mijn partner wil scheiden en ik niet. Hoe zit het met de financiën? Allemaal vragen die een antwoord nodig hebben.

Echtscheidingsspreekuur
Tijdens het echtscheidingsspreekuur kunt u al uw vragen en twijfels met een maatschappelijk werker en een sociaal raadsman of raadsvrouw bespreken. Alleen of samen met uw partner. Tijdens dit gesprek bespreekt u met elkaar het vervolg. U betaalt geen eigen bijdrage voor deze dienst van DOCK.

Zelf een afspraak maken in Zandvoort of Haarlem is heel eenvoudig. U doet dat via www.dock.nl (zoek op echtscheiding).

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)