Online Open Avond voor studiekiezers bij Inholland Haarlem

10 februari 2021 - Aankomende hbo-studenten kunnen zich online oriënteren op studie

0

Op woensdag 10 februari organiseert Hogeschool Inholland Haarlem van 17.00-20.00 uur een Online Open Avond. Met live-opleidingspresentaties, online workshops en talkshows, de mogelijkheid om live in gesprek te gaan met studenten en docenten en online hulp van studiekeuzeadviseurs. Zo kunnen studiekiezers zich online, en vanaf elk device, oriënteren op diverse hbo-opleidingen.

Inholland Haarlem vindt het, juist in deze tijd, belangrijk om aankomende studenten te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. Voorafgaand aan de Online Open Avond kunnen studiekiezers zich alvast oriënteren op de site. Met de stappen TEST, ONTDEK en KIES komen zij erachter waar hun interesses en vaardigheden liggen en welke opleidingen daar het beste bij passen. Zo kan iedereen 24/7 de Inholland-opleidingen ontdekken.

Inholland Haarlem Live!
Op woensdag 10 februari zendt de hogeschool van 17.00 tot 20.00 uur de online talkshow Inholland Haarlem Live! uit met presentator en alumnus Donny Keizer. In dit interactieve online programma vertellen studenten over hun studie, de studie- en studentenverenigingen en het studentenleven in Haarlem. De online talkshow is live te volgen via YouTube van Inholland Haarlem en de site van Inholland.

Proefstuderen achter je bureau
Naast de Online Open Avond biedt Inholland Haarlem studiekiezers de mogelijkheid om online te komen proefstuderen. Waar een studiekiezer voor de corona-crisis fysiek een dag kon meelopen om te kijken of de studie bij hem of haar paste, biedt Inholland Haarlem nu een digitale variant aan. Het programma van Online Proefstuderen verschilt per opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld een online college volgen, aan de slag gaan met een casus, een workshop bijwonen en online meelopen met studenten. Docenten en studenten staan online klaar en beantwoorden alle vragen.
Meer informatie: www.inholland.nl/proefstuderen

Aanmelden
Aanmelden voor de Online Open Avond op 10 februari kan via: www.inholland.nl/opendag Na aanmelding sturen we per mail meer informatie over de online live sessies en kunnen we je goed op weg helpen bij je studiekeuze.

 

 

- Advertentie -