YoungPWR Kickstart Event geeft jongeren een gratis boost

Studenten Inholland Haarlem helpen bij organisatie Kickstart Event voor jongeren

0

Wat betekent de coronacrisis voor de toekomst van jongeren? Wat te doen als het even tegenzit? Tijdens het online YoungPWR Kickstart Event, uitgezonden vanuit Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk op donderdag 21 januari om 20:00 uur, gaan ondernemende talenten en ervaren ondernemers, zoals Constantijn van Oranje, Erben Wennemars en DJ Kill The Buzz, met elkaar in gesprek. Een event met inspirerende verhalen, tips en tricks om jongeren de power te geven die ze juist nu nodig hebben.

Studenten hebben geen lekker jaar achter de rug. Velen zijn hun bijbaan kwijt, we kunnen niet ‘live’ naar school, stages zijn moeilijk te vinden en we zien elkaar nauwelijks. We missen motivatie en perspectief. Daarom organiseren wij, samen met YoungPWR.nl, dit Kickstart Event. We gunnen alle jongeren in Nederland deze kickstart en we hopen zelf iets bij te leren met de organisatie van dit evenement,” aldus een van de studenten uit het organisatieteam.

Voor en door studenten
Het event is grotendeels georganiseerd door studenten. Twee teams van de opleiding Creative Business van Hogeschool Inholland Haarlem en een team van de Hogeschool van Amsterdam werken samen met en in opdracht van YoungPWR.nl. De techniek van de livestream wordt ook verzorgd door professionele jonge ondernemers. Suzan Schouten van YoungPWR: “Ik ben trots op dit team, de gasten, onze sponsors en alle jongeren die hebben geholpen dit event mogelijk te maken. Ik zie jongeren groeien in kennis en zelfvertrouwen. Dit helpt ze echt bij het vinden van een stage of (bij)baan.

Inspirerende gasten
Het organisatieteam is vereerd dat Constantijn van Oranje (Special Envoy bij Techleap), topschaatser Erben Wennemars en de internationaal bekende DJ Kill The Buzz hun verhalen delen in gesprekken met jongeren tijdens deze livestream. Daarnaast levert Kelvin Boerma, bekend van het YouTube-kanaal Kalvijn, een bijdrage aan het event met een speciale videoboodschap. De presentatie is in handen van jong aanstormend talent Roos Bosch en Sem Ben Yakar.

Livestream volgen
Wil je de livestream volgen? Registreer je dan op www.youngpwr.nl en log donderdag 21 januari om 20:00 uur in via de link die je ontvangt. Meepraten kan ook. De leukste vragen uit de chat worden direct aan de sprekers gestuurd. Het gratis evenement is onder andere powered by Gemeente Noordwijk, Huis Ter Duin en de Rabobank.

Wat is YoungPWR?
YoungPWR is een social enterprise (startup) opgericht door jongeren en Suzan Schouten. Suzan was jarenlang uitgeefdirecteur bij Sanoma van grote merken als Donald Duck, Tina en Fashionchick. Sinds 2018 is het haar missie om jongeren te helpen hun ondernemende kant te ontwikkelen. Op het platform YoungPWR.nl vinden jongeren tips en tricks van professionals uit de praktijk, inspirerende verhalen en straks ook leerzamere werkervaringen van opdrachtgevers. En dat allemaal helemaal gratis.

 

- Advertentie -