September in het teken van Yakult Start to Run

0

We beginnen weer! 67.000 lopers gingen je voor!

Op meer dan 160 locaties staat de maand september weer in het teken van Yakult Start to Run. Dat betekent altijd wel een locatie bij jou in de buurt! En je bent niet alleen: meer dan 67.000 lopers zijn jou met Yakult Start to Run voorgegaan en hebben het hardloopvirus te pakken. Zij waarderen de ruim 350 trainers en het programma met een 8,5! Dus, kom van die bank af en doe mee aan de leukste hardloopcursus van Nederland. De inschrijving is geopend op www.yakultstarttorun.nl.

Ik voel me zo trots en een stuk fitter!
Yakult Start to Run is een fijn begin als je wilt gaan hardlopen. Fit of niet; je kunt altijd meedoen want leren hardlopen kan al in zeven weken! Lekker buiten in de frisse lucht, mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In zeven weken voel jij je fitter, heb je een strakker lijf, meer energie en minder stress. Kortom, een fit en fris gevoel.

Mijn leven is veranderd, ik ben helemaal verknocht
Ik wilde een keer meedoen aan de Dam tot Damloop en dus schreef ik me in voor Yakult Start to Run. Sindsdien is mijn leven veranderd en voel ik me mentaal en fysiek zoveel sterker!” Ron, 57 jaar, nam in 2017 deel aan Yakult Start to Run. Hij is daarna fanatiek door gaan trainen en inmiddels helemaal verslaafd geraakt aan het hardlopen.

Samen lopen is leuker
Het leukste is dat je het niet alleen hoeft te doen. Professionele trainers van hardloopclubs staan te trappelen om jou te helpen én gezellige loopmaatjes wachten je wekelijks op voor een energieke training van ongeveer anderhalf uur. Want samen lopen is leuker. Dan merk je al snel dat jij dat ook kunt: hardlopen. Na zeven weken trainen loop je 25 minuten achter elkaar in jouw tempo.

Samen Nederland beter laten lopen
De Atletiekunie is een inspirerende coach voor elke hardloper: van beginner tot lange afstandsloper. Via 300 clubs, 60 loopgroepen en 75 evenementenorganisaties voorziet de Atletiekunie 140.000 leden en de rest van Nederland van producten en diensten om hardlopers op weg te helpen. Samen laten we Nederland beter lopen!

Ga snel naar www.yakultstarttorun.nl voor meer info of om je in te schrijven.