Welke supermarkten bezorgen de boodschappen bij mij in Haarlem?

0

Is het iets voor jou? Online boodschappen doen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het gemak. Met name jonge gezinnen en ouderen maken veelvuldig gebruik van de online supermarkt. Uit onderzoek van het GFK blijkt dat al 1 op de 7 huishoudens met regelmaat de boodschappen online bestelt. Supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en PLUS zetten er dan ook vol op in. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden in Almere? Boodschappenspot vergelijkt online supermarkten, en keek welke supermarkten de boodschappen bezorgen in Haarlem.

Woon jij in Haarlem? Dan kun je kiezen uit verschillende boodschappen bezorgdiensten. Onder andere Albert Heijn, PLUS, Deen, Dekamarkt en Spar bezorgen hier al. Jumbo heeft nog geen bezorgdienst in Haarlem, maar de verwachting is dat die wel snel komt. Tot die tijd kunnen de boodschappen wel worden afgehaald bij pick-up points in de buurt. Meer informatie over de supers hieronder.

Albert Heijn
Zoek je een ruim assortiment, en wil je veel keuze qua bezorgtijden? Dan is AH.nl zeker een interessante aanbieder. Via de webshop bestel je zo’n 28.000 producten, allemaal op voorraad. Let er wel op dat AH werkt met een vrij hoog minimaal bestelbedrag (€70). En ook de bezorgkosten zijn op populairdere momenten vrij hoog. Wie de boodschappen liever zelf afhaalt kan dit doen bij het Pick-up point in Heemstede (Cruquiusweg 31).

Bestellen op AH.nl
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: vanaf €3,95
Pick-up point: vanaf €1,50

PLUS
Ook online bestellen bij de PLUS is mogelijk. In tegenstelling tot AH is het bij PLUS de lokale ondernemer die de bestellingen zelf verwerkt en bezorgt. Wanneer je de webshop voor het eerst bezoekt kies je eerst een winkel. Daar kan je de PLUS Haarlem aan de Rijksstraatweg 517-531 kiezen. Vervolgens kies je de benodigde boodschappen en een bezorg/afhaalmoment. Betaling gaat achteraf met de Pin. Tip: gebruik de PLUS kortingscode voor gratis bezorgen.

Minimum bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Pick-up point: €2,50

Deen
Deen is een wat minder bekende speler, maar zeker het overwegen waard. Bij Deen betaal je namelijk geen bezorgkosten boven de €40. Wanneer je voor 23:59 bestelt, heb je de boodschappen de volgende dag nog in huis. Dat is iets wat niet veel supermarkten kunnen nazeggen. Het online assortiment is nog wel wat beperkt. Tip: bekijk ook de Deen kortingscodes voor actuele online acties.

Bestellen op Deen.nl
Minimum bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: Geen
Pick-up point: €1,95

Dekamarkt
Ook Dekamarkt is een van de nieuwere spelers op het gebied van online boodschappen doen. Dekemarkt heeft een prima online assortiment met dito prijzen. De bezorger bezorgt jouw boodschappen tot in de keuken. Je hebt nergens meer omkijken naar.

Bestellen op Dekamarkt.nl
Minimum bestelbedrag: €35
Bezorgkosten: €3,95
Pick-up point: €2,95

Spar Adema in Heemstede
Spar is misschien niet de eerste supermarkt waar je aan denkt bij online boodschappen doen. Toch neemt deze super het enorm serieus. Onlangs lanceerde Spar een geweldige nieuwe webwinkel, en uit onderzoek bleek al dat Spar het grootste bezorggebied van NL heeft. Inwoners van Haarlem kunnen hiervan profiteren. Hiervoor kies je de Spar Adema in Heemstede (Te Winkelhof 25). Er geldt geen minimum bestelbedrag en vanaf €50 betaal je geen bezorgkosten.

Bestellen op Spar.nl
Minimum bestelbedrag: Geen
Bezorgkosten: €4,95 (gratis bij bestellingen vanaf €50)
Pick-up: gratis