Nationaal Integratiediner met Resto VanHarte Haarlem

0

Samen eten verbindt

Op donderdag 12 oktober schuift iedereen aan tafel bij Resto VanHarte Haarlem om samen te genieten van het Nationaal Integratiediner. Locatie is Coffeemania Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito, dat meer dan 100 nationaliteiten in dienst heeft.

Op het menu staat een lekker, multicultureel driegangendiner. Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe culturen te leren kennen? Kom dan vooral langs en schuif gezellig aan!

Nodig iemand uit en schuif aan!
Bijna alle Resto’s doen mee met het Nationaal Integratiediner onder het motto ‘mensen verbinden + verschillen vieren = kansen benutten’. Restomanager Tamara Meinesz: “De doelen van het Nationaal Integratiediner liggen dicht tegen de ideeën van Resto van Harte. Laten we vooral verschillen vieren: verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij.”

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven op donderdag 12 oktober in Resto VanHarte Haarlem. Het programma start om 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro voor een driegangendiner. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Ook kinderen zijn van harte welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.