FuckUp Night 9 januari voor 2e keer in Haarlem

0

Carrièreblunders en faalverhalen worden gevierd!

Van Mexico tot Finland, van Bali tot Spanje. De FuckUp Nights worden wereldwijd al in 249 steden georganiseerd. En na een eerste uitverkochte editie, vindt 9 januari de tweede FuckUp Night Haarlem plaats.

Tijdens deze netwerkavond draait het allemaal om fuckups. Blunders, inschattingsfouten, flops, beslissingen die verkeerd uitpakken… Vier sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Wat was hun fuckup, hoe gingen ze daarmee om, wat hebben ze ervan geleerd?

Een borrel, muziek en gelegenheid om te netwerken maken deze FuckUp Night in Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Kom 9 januari langs tijdens FUN Haarlem en leer van de beste (fouten).

De sprekers
We kunnen alvast drie sprekers bekendmaken die hun verhaal delen tijdens FUN Haarlem:

  • Werner Vervaet: Mede-initiatiefnemer en oprichter van Skate4air, een organisatie die door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (Oostenrijk) en met de Skate4AIR Daylight Challenge (Zweden), zo veel mogelijk geld ophaalt voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Ook zijn (succes)verhaal over Skate4air, dat hij oprichtte met een vriend, kent een keerzijde. Over zijn fuckup vertelt Werner: “Met een goede vriend ben ik op reis gegaan. Evenwel ben ik vergeten te vragen wat onze bestemming zal zijn en hoe wij op de bestemming willen komen.” Wat waren de gevolgen van deze fuckup? En welke rol speelde zijn eigen ego en het gebrek aan empathie hier eigenlijk?
  • Rik Toe Water: Als creative director bij Fox, 24Kitchen en National Geographic is hij
    eindverantwoordelijk voor alle content zoals promo’s, activaties, commercials en vormgeving. Rik doet een boekje open over zijn hobbelige weg richting succes, inclusief een fuckup die ervoor zorgde dat niet hij na jarenlang keihard werken ervandoor ging met een grote opdracht, maar een azende concurrent. Hij vertelt wat hij hiervan leerde, en hoe de strijd tussen je hoofd en onderbuik-gevoel daarbij een rol kan spelen.
  • Wietske de Ruiter: Succesvol hockeyster die twee keer op de Olympische Spelen stond, als captain met haar team een Olympische bronzen medaille won, 134 keer met het Nederlands elftal op het veld stond en daar 100 keer voor scoorde. Toch maakte zij dieptepunten mee, ze werd uit de selectie van het Nederlands elftal gezet, kreeg een burn-out… De oorzaak van haar fuckups zullen veel mensen herkennen: geen keuzes maken. Zij vertelt over haar aanblijvende strijd tegen het niet willen en kunnen maken van keuzes, en wat het maken van keuzes haar uiteindelijk voor positiefs heeft opgeleverd.

De vierde spreker blijft nog even een verrassing!

Info
Wanneer: 9 januari 2018
Waar: Raecks Café, Raaks 1, 2011 VA, Haarlem
Hoelaat: 20.00u deuren open, 20.30u start, 22.30u einde
Ticket: €15,- (excl. fee), tickets zijn te verkrijgen via funhaarlem2.eventbrite.com

Meer informatie is te vinden op fuckupnights.com/haarlem/.