Voor 17 februari vergunning Koningsdag aanvragen

0

Koningsdag wordt dit jaar gevierd op vrijdag 27 april 2018. In verband met de voorbereidingen en de veiligheid van het feest is het noodzakelijk om alle evenementen en andere activiteiten waar een vergunning of tapontheffing voor nodig is, op tijd in beeld te hebben.

De vergunningsaanvragen moeten uiterlijk 17 februari 2018 bij de gemeente worden ingediend. Alleen tijdig en compleet ingediende aanvragen worden in behandeling genomen. De aanvraagformulieren zijn te vinden via www.haarlem.nl of via het Klantcontactcentrum (14 023).

Iedereen die tijdens Koningsdag activiteiten op straat wil organiseren, waarbij bijvoorbeeld een verkoopkraam, podium, tent of buitentap geplaatst wordt, dient een evenementenvergunning aan te vragen.

De aanvraag moet voorzien zijn van:

  • een duidelijke tekening op schaal met daarop alle objecten die op straat geplaatst worden
  • een volledige omschrijving van de activiteiten
  • (eventuele) verkeersmaatregelen

Voor het schenken van zwak-alcoholische dranken is daarnaast ook een tapontheffing nodig. Deze wordt niet aan particulieren verstrekt.

- Advertentie -