Haarlem = Cultuurstad

0

Haarlem viert Haarlem cultuur in het najaar van 2018! De burgemeester van Haarlem, Jos Wienen, besteedde hier al uitgebreid aan in zijn nieuwjaarstoespraak.

Er zijn maar liefst vier hoogtepunten. Twee tentoonstellingen met internationale allure: Leonardo da Vinci met originele tekeningen in het Teylers Museum en Frans Hals en de Modernen in het Frans Hals Museum. En we vieren twee jubilea: 100 jaar Stadsschouwburg en 50 jaar Toneelschuur. Om deze hoogtepunten zichtbaar te maken wordt de stad feestelijk aangekleed en worden culturele organisaties en ondernemers van harte uitgenodigd om mee te doen aan Haarlem Cultuurstad. Zodat we met elkaar en op een gastvrije manier de stad, kunst en cultuur kunnen presenteren aan een breed publiek

Meedoen
Culturele makers, creatieven en (binnenstad)ondernemers kunnen op meerdere manieren deelnemen aan Haarlem Cultuurstad. Op de website haarlemcultuurstad.nl staat binnenkort meer informatie over de manieren waarop dat kan. Voor het samenstellen van een aanvullend programma, citydressing, en het verbinden van alle activiteiten is een cultuur coördinator, Reinier Weers aangesteld.

Reinier is vooral geïnteresseerd in plannen voor vernieuwende (samenwerkings)activiteiten van de niet-gevestigde, voornamelijk jonge makers en organisatoren. Ideeën of vragen? Mail naar cultuurcoördinator Reinier Weers: rweers@haarlemmarketing.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)