Expositie “Plastic Utopia”

0

In Fotogalerie De Gang is vanaf 12 februari de expositie ‘Plastic Utopia’ te zien. Plastic Utopia is een fotoproject over de impact van de consumptie op onze omgeving, met name gericht op plastic afval. Fotograaf Henri Blommers maakte de fotoserie als ode aan de natuur om de schoonheid van de natuur te vieren en vanuit het utopische beeld dat de natuur uiteindelijk krachtig en flexibel genoeg is om het afval te kunnen absorberen.

De opening zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari om 16.00 uur in de kerkzaal van de Doopsgezinde kerk, ingang Frankestraat 24, waarbij de fotograaf, samen met Merijn Tinga (Plastic Soup Surfer), geïnterviewd zal worden door Joep Stassen. Lost Cabin verzorgt de muzikale omlijsting. Aansluitend kunt u tot 18.00 uur de foto’s bekijken.

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van de Doopsgezinde Gemeente.

De expositie is geopend t/m 28 april 2018. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem.

Openingstijden: Maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur.
De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

Voor meer informatie over de fotograaf zie: www.henriblommers.nl.

- Advertentie -