Man aangehouden voor vernieling en brandstichting

0

Op maandagavond heeft de politie in Haarlem een 33-jarige man aangehouden wegens diverse vernielingen en brandstichtingen.

Omstreeks 23.15 uur kreeg de politiemelding dat een afvalcontainer in brand zou zijn gestolen op de Korte Poellaan in Haarlem. Ter plaatse vertelde een getuige geluiden te hebben gehoord alsof er iets tegen een deur werd gegooid. Toen de getuige ging kijken bleek een bakfiets tegen de gevel van een huis te zijn gegooid. Even verderop stond de verdachte. Hij was bezig een vuilcontainer in brand te steken. De getuige wist de brand te blussen en ging achter de verdachte aan, die hij in de Schneevoogdstraat te pakken kreeg. In de directe omgeving bleken ook nog zadels van fietsen in brand te zijn gestolen.

De verdachte, een Haarlemmer, werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

- Advertentie -