Nieuwe Action-winkel in centrum Haarlem opent op 29 april

0

Action opent op 29 april een geheel nieuwe winkel in Haarlem. Het nieuwe filiaal van de snelst groeiende non-food discounter van Europa vestigt zich op de Anegang 6-8 in het historische centrum van Haarlem.

‘Kleine prijzen, grote glimlach’: binnenkort komt Action die belofte in het centrum van Haarlem na vanuit een gloednieuw filiaal op de Anegang. De Action-winkel vestigt zich in het voormalige C&A-pand.

De keuze voor deze locatie biedt klanten heel wat voordelen. Waar de drie bestaande Action-winkels in Haarlem zich buiten het centrum bevinden, komt deze nieuwe winkel er dus middenin te liggen. Voor inwoners en bezoekers van Haarlem-centrum wordt het winkelen bij Action daarmee een stuk toegankelijker. Ook kunnen klanten hun inkopen bij Action makkelijk combineren met een bezoek aan andere winkels op en rond de Grote Houtstraat, zoals Kruidvat, Etos en Jumbo.

Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 1.002 m2 is fris en modern ingericht, met onder andere een open plafond en nieuwe signage om klanten zo fijn mogelijk te laten winkelen. Vanuit het 233 m2 grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van leuke én noodzakelijke artikelen aan de laagste prijs.

Thomas Smit, General Manager Action Nederland: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in het centrum van Haarlem te doen met dit nieuwe filiaal. Ook voor onze werknemers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.

Duurzame groei
Action groeit zowel in Nederland als internationaal. En daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Haarlem-centrum.

Thomas Smit: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk. Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren. We werken actief aan energiebesparing: inmiddels is bijvoorbeeld al 95% van onze winkels al uitgerust met energiebesparende ledverlichting. Daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Haarlem-centrum geldt dit dus ook.

  • Winkel komt te liggen op de Anegang 6-8
  • Vlak naast de Grote Houtstraat in Haarlem-centrum
  • Eerste nieuwe Action-winkel dit jaar in Nederland, nummer 407 in totaal

 

 

 

 

- Advertentie -