Sporten in de voorjaarsvakantie

0

Over twee weken begint alweer de voorjaarsvakantie. Van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart zijn de kinderen in Haarlem weer lekker een weekje vrij. In de vakantie kunnen kinderen meedoen aan veel verschillende activiteiten.

Eén van deze sportieve activiteiten organiseert SportSupport. In gemeente Haarlem, Heemstede en Velsen kunnen kinderen weer lekker spelen en bewegen tijdens een van de leuke SportInstuiven.

In Haarlem-Noord, Heemstede en Velsen staan de enthousiaste sportverenigingen alweer te trappelen om er een top dag van te maken. In Schalkwijk wordt de sporthal omgebouwd tot een groot mega gymfestijn. De SportInstuif in Schalkwijk is gratis, voor de andere SportInstuiven wordt een kleine bijdrage gevraagd. Super leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, broertjes en zusjes naar toe te gaan.

  • Dinsdag 27 feb: Heemstede
  • Dinsdag 27 feb: Haarlem-Noord
  • Woensdag 28 feb: Haarlem Schalkwijk (GRATIS)
  • Donderdag 1 maart: Velserbroek

Meer informatie en inschrijven op sportsupport.nl.

- Advertentie -